naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken september 2023
Workshop Veilig bankieren
 Donderdag 14 september hebben wij voor de bewoners van "Voor Anker" twee workshops mogen geven. We hebben het hierin gehad over veilig (online) bankieren. Omdat veel transacties online plaatsvinden is internetcriminaliteit een veel voorkomend probleem. Niet alleen online zijn er risico's. Regelmatig worden er mensen gebeld door een zogenaamde bankmedewerker die om persoonlijke gegevens vraagt. Als mensen hierin trappen heeft dit vaak hele nare financiële gevolgen.

Met onze workshops willen wij ervoor zorgen dat de risico's herkenbaar zijn. Hierdoor hopen we te voorkomen dat mensen slachtoffer worden van fraude. Risico's rondom oplichting en fraude zijn echter van alle tijden. Het nieuwe (digitaal) bankieren brengt ook veel praktische en veilige voordelen ten opzichte van het oude bankieren met zich mee. Dit hebben we dan ook duidelijk besproken met de aanwezigen.

We kijken terug op twee gezellige en informatieve workshops. Alle aanwezige bewoners hebben genoeg stof om over na te denken.
 
Sponsoring IJsbruiloft Marken
Na het grote succes van 2019, wordt er op zondag 17 september 2023 weer een heuse Marker ijsbruiloft georganiseerd. Een ijsbruiloft is een (nagespeelde) bruiloft met verschillende bruidsparen. De bruidsparen worden zogenaamd in de echt verbonden door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het is geen echte huwelijksvoltrekking, maar het is wel een feestelijk samenzijn. Wij zijn trots dat wij in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen hoofdsponsor zijn van dit bijzondere evenement.
 
Sponsoractie: verzekeringspakket
1e maand gratis!
 Als één van de hoofdsponsors biedt Regio Verzekeringen Marken in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen hun nieuwe klanten een leuke actie aan! Mensen die vanaf heden tot 1 november 2023 hun schadeverzekeringen via ons kantoor bij Nh1816 onderbrengen ontvangen de premie van de eerste maand terug. Dit betekent dat de eerste maand gratis is. Maak dus vooral gebruik van deze mooie aanbieding en breng al je verzekeringen onder één dak!

Bron: Regio Verzekeringen Marken, vrijdag 15 september 2023

naar Marker Nieuws indexpagina