naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 16 september : Nationale Brandweerdag 2023

Aan de inwoners van Marken,
 
Nationale Brandweerdag 2023, Brandweer Marken
 
Wij willen iedereen uitnodigen om op zaterdag 16 september 2023 vanaf 14:00 uur aan de haven te komen kijken bij de jaarlijkse kinderspelen. Deze worden dit jaar door de vrijwilligers van de brandweerpost Marken alweer voor de 50e maal georganiseerd. Aan de spelletjes kunnen schoolkinderen uit de groepen 1/2 tot en met 8 deelnemen. Met de spelletjes zijn per groep drie leuke prijzen te winnen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer na afloop een troostprijsje.
 
Tevens is er gelegenheid om mee te varen met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en te ervaren wat er aan boord gebeurt.
 
Traditiegetrouw wordt er een verloting georganiseerd om de kosten van de activiteiten en de verloting te dekken. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen! Wij hopen van harte dat u dit initiatief voor de jeugd wilt ondersteunen door loten aan te schaffen. De prijs per lot is Ä 0,50. De loten zullen voor zaterdag 16 september aanstaande  door vrijwilligers van de brandweer huis aan huis worden aangeboden, maar ook tijdens de kinderspelen kunt u nog loten kopen. Ook dit jaar hopen wij weer op uw financiŽle steun te kunnen rekenen.
 
De trekkingsuitslag zal als inlegvel bij 'Nieuwsblad Waterland' worden gevoegd. Prijswinnaars kunnen daarna hun gewonnen prijs ophalen bij de Brandweerkazerne, Buurterstraat 37. Dit kan iedere woensdagavond tot en met woensdag 25 oktober 2023 van 19.00-19.30 uur.
 
Wij willen via deze brief ook de lokale middenstand, de KNRM en Rijkswaterstaat bedanken voor hun medewerking. Wij zijn ervan overtuigd dat we er met zijn allen een fantastische dag voor de deelnemers en het publiek van zullen maken.
Tot op de haven!
 
Namens vrijwillige Brandweer post Marken,
Pieter Jan Teerhuis (PostcoŲrdinator)

Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 7 september 2023

Bron: Brandweer Marken, donderdag 7 september 2023

naar Marker Nieuws indexpagina