naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt augustus 2023
Beste (toekomstige) cursisten,
 
We zijn verheugd ons cursusaanbod voor het najaar van 2023 te kunnen presenteren! Dit najaarsseizoen loopt van september tot en met december/januari aanstaande.
 
Aanmelden is nu mogelijk
Hoe? Je kunt aanmelden voor een cursus door het bijgaande aanmeldformulier in te vullen en ondertekend in te leveren. Nog eenvoudiger is het aanmelden via de website. Uitprinten en ondertekenen is dan niet meer nodig. Verzenden wel, uiteraard. Voor beide vormen geldt dat aanmelden mogelijk is tot en met zondag 3 september aanstaande.
 
Gratis proeflessen
Let op: voor alle cursussen geldt dat je een gratis proefles kunt bijwonen! Mocht je na de proefles mee willen doen, dan kun je je aanmelden via het gebruikelijke proces.
 
Kosten
Vanwege de stijgende onkosten zijn ook wij genoodzaakt de cursusgelden iets te verhogen. We hebben dit kunnen beperken tot het minimale bedrag van € 0,50 per cursusuur.
 
Aisha’s Dance Floor
Ons cursusaanbod bevat vertrouwde cursussen zoals de inmiddels populaire dansmix voor volwassenen. Deze dansmix is ook zeker geschikt voor tieners en jongvolwassenen die wel raad weten met dansmoves van nu. De lessen worden gegeven door de spontane en aanstekelijke docente Aisha de Groot, van Aisha’s Dance Floor.
 
Buiten de dansmix geeft Aisha ook Streetdance voor kinderen, iedere maandagmiddag. Afgelopen jaar hebben de kinderen meegedaan met de dansvoorstelling van Aisha’s Dance Floor in theater 'De Purmaryn' in Purmerend, een bijzondere ervaring voor de kinderen én hun ouders. Zowel het meedoen als een kijkje achter de schermen waar ze werden klaargestoomd met haar en make-up voor de dansvoorstelling.
 
Zumba en Stijldansen
 We zijn nog druk op zoek naar docenten die Zumba en stijldansen voor ons kunnen gaan verzorgen. Uit de reacties die wij ontvangen hebben, blijkt daar zeker behoefte aan te zijn. Weet of ben je iemand die deze lessen voor ons zou kunnen verzorgen? Neem dan contact op met Neel Huurman, Mandy Honingh of mail naar cursussen@trefpuntmarken.nl.
 
Cursusaanbod voorjaar 2024
 In december 2023 volgt er weer een nieuw cursusaanbod dat loopt van januari tot en met mei 2024. Het aanbod wordt dan weer gepubliceerd via een inlegvel als deze, maar ook op onze website en via onze socials zoals Facebook ‘Dorpshuis Het Trefpunt’ en Instagram ‘TrefpuntMarken’.
 
Computerhulp
 Sinds enige tijd kan men gebruikmaken van computerhulp. Wij hebben twee heren bereid gevonden (vrijblijvend) te helpen bij mogelijke problemen.
 
In de praktijk wordt hier nog niet veel gebruik van gemaakt, terwijl iedereen toch af en toe met de handen in het haar moet zitten vanwege mogelijke problemen met de smartphones, tablets of computers. De heren bieden gratis hun hulp aan, dus maak er vooral gebruik van. Hulpverzoeken graag van tevoren indienen via het speciale formulier op onze website.
 
Nog even dit… 
Vanwege de plaatsing van de airconditioning is onze Fitnessruimte gesloten op:
• de gehele donderdag 3 augustus aanstaande en
• vrijdag 4 augustus aanstaande tot 16.00 uur
 
Om de gemiste trainingsuren in te halen is de Fitnessruimte op zaterdag 5 augustus aanstaande extra geopend voor onze leden, van 08.30 uur tot 17.00 uur.
 Bovenstaande complete inlegvel in pdf   Aanmeldformulier in pdf 
 
www.TrefpuntMarken.nl
 
Bovenstaande kon u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 3 augustus 2023

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, zaterdag 5 augustus 2023

naar Marker Nieuws indexpagina