naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van 'Voor Elkaar op Marken'
Bij deze willen wij wederom onder uw aandacht brengen dat u, indien nodig, een beroep kan doen op 'Voor Elkaar op Marken.
 
Misschien mist u, zeker tijdens de vakantietijd, bepaalde hulp of aandacht. Wellicht wilt u uw naasten, uw kinderen óf mantelzorger juist nu ontzien.
 
Wij als 'Voor Elkaar op Marken' kunnen dan misschien iets voor u betekenen. Te denken valt aan een bezoekje, het vervoer naar een ziekenhuis of tandarts,  lichte tuinwerkzaamheden, boodschappen doen, klein klusje in huis enzovoort.
 
Op https://www.eilandraad.nl/artikelen/voor-elkaar-op-marken is een opsomming te vinden van alle taken waarmee u kunt worden geholpen. Het geldt voor Marker ouderen maar zeker ook voor de jongere inwoners die, door bijvoorbeeld een beperking, hulp kunnen gebruiken. Ook zij kunnen een beroep doen op 'Voor elkaar op Marken'. En zelfs als men geopereerd is aan bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup, kunnen de vrijwilligers kortdurend iets voor u betekenen.
 
Een aantal personen heeft de weg naar ons al gevonden en zijn tevreden met de geboden hulp. We zijn dan ook blij en dankbaar dat een groot aantal mensen zich hebben aangemeld als vrijwilliger. Alle reden om gebruik te maken van deze service. Schroom daarom dan ook niet om u aan te melden als u een dienst of zelfs een bezoekje nodig heeft.
 
Met warme groet,
Namens 'Voor Elkaar op Marken'
 
Contactpersonen:
Iet ter Braack, Westerstraat 19, 0299-603345.
&
Aaltje Zeeman, Noorderwerfstraat 2, 0299-601944.
 
'Voor elkaar op Marken' is een initiatief van werkgroep Zorg & Welzijn
Bovenstaande kon u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 20 juli 2023
Werkgroep Zorg & Welzijn van de
'activeren, adviseren en verbinden'
Bron: Stichting Eilandraad Marken, vrijdag 21 juli 2023
naar Marker Nieuws indexpagina