naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken juli 2023
Goed verzekerd op reis
Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Het zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten en vaak veel geld kosten. Uw reis moet dus goed verzekerd zijn.
 
Uit een poll van consumentenprogramma Radar blijkt dat ruim één op de tien mensen geen reisverzekering afsluit. Een reisverzekering gaat echter veel verder dan die zonnebril of je bagage. Bij de alarmcentrale krijgt men zeker één tot twee keer per week te maken met mensen die onvoldoende dekking hebben. Zij mogen dan zelf de rekening betalen. Dat kan een klein bedrag zijn, maar het kan ook in de tonnen lopen.

Dekking voor geneeskundige kosten
Stel dat je naar Spanje gaat en een been breekt. In Spanje heb je staatsziekenhuizen en privéklinieken. Privéklinieken zijn veel duurder dan onze zorg in Nederland en via je basisverzekering krijg je vaak alleen het Nederlandse tarief vergoed. Het tarief voor een beenbreuk in Nederland is € 3.000,-. In Spanje betaal je in een privé kliniek € 30.000,-. Heb je geen goede aanvullende zorgdekking of een reisverzekering, dan betaal je dus € 27.000,- zelf.

Belangrijk om te checken voordat u op reis gaat:
  Heeft u dekking voor geneeskundige kosten?
  Heeft u werelddekking als u buiten Europa op vakantie gaat?

De doorlopende reisverzekering van Nh1816 heeft uitstekende voorwaarden en een goede schadeafhandeling. Uiteraard staan wij voor u klaar om advies te geven, alle benodigde documenten te verzamelen en de schade te melden.
 
Betalen in het buitenland
 Gaat u buiten Europa op vakantie? Vergeet dan niet pinnen buiten Europa aan te zetten via uw Mobiel Bankieren app. Zo kunt u betalen of contant geld opnemen met een betaalpas buiten Europa. En na uw reis zet u het eenvoudig weer uit.
 
Met de betaalpas kunt u 24 uur per dag contant geld opnemen bij alle banken in Nederland en bij diverse banken binnen en buiten Europa. Opnames zijn mogelijk bij geldautomaten met het Maestro-, V PAY-, Cirrus- of Eufiserv-logo.
 
Overstapservice
 Met de Overstapservice is overstappen naar RegioBank heel eenvoudig. Open een betaalrekening bij RegioBank en vraag daarbij de gratis Overstapservice aan. Wij staan natuurlijk altijd klaar om u daarbij te helpen.
Kijk voor meer informatie op: Overstappen naar RegioBank.

Bron: Regio Verzekeringen Marken, woensdag 19 juli 2023

naar Marker Nieuws indexpagina