naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt juli 2023
Update: Airco in onze fitness
Het is zomer en het zonnetje schijnt volop. Dat is fijn, maar daardoor kan de temperatuur in onze fitnessruimte behoorlijk oplopen. We zijn daarom blij goed nieuws te kunnen brengen: de huidige prognose is dat de nieuwe, duurzame airconditioning nog vóór de bouwvak geplaatst wordt. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door de firma Klik. Dat betekent werken aan jouw beachbody, maar wel in een aangename temperatuur!
 
Nog geen lid van Fitness Marken?
Dan hebben we voor jou goed nieuws: wij hebben ons inschrijfgeld afgeschaft. We bieden verschillende abonnementsvormen aan, waarbij je ook gebruik kunt maken van een gratis proefles.
 
Abonnementsvorm
Bedrag per maand
Fitness met begeleiding één uur per week
 € 27,95
Fitness met begeleiding twee uur per week
€ 44,95
Vrij (onbeperkt) fitness
€ 32,95
Fitness-combi-abonnement
(onbeperkt vrij fitness + begeleiding)
€ 49,95
 
Iets voor jou? Kijk op onze website of op ons Instagramaccount @FitnessMarken. Inschrijven? Dit kan via het online inschrijfformulier of via het papieren formulier in de fitnessruimte. Vragen? Stuur een mailtje naar fitness@trefpuntmarken.nl of stel ze aan één van onze instructeurs: Niels Roos, Jerre van der Star of Arjen van der Vis.
 
Spaanse Zomerborrel
¡Hola! Vrijdag 21 juli willen wij graag met jullie de zomervakantie inluiden. Vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom voor een proost op de zomer in onze foyerbar. Een zomerse borrel met al thema 'Spanje', waar sangria en andere lekkere koude dranken niet zullen ontbreken.
 
De muziek wordt verzorgd door maar liefst drie DJs! De line-up bestaat uit de DJs: Ramon Pereboom, Jurie van Veen en PC Schipper. Dat wordt dus gegarandeerd feest.
 
En heb je geen oppas? Dat is geen probleem, want kinderen kunnen gezellig mee. Deze editie is er voor het eerst ook een kinderdisco, met als DJ niemand minder dan DJ Mario. De voetjes gaan dus ook in de biljartzaal van de vloer.
 
Entree is gratis en betalen kan met onze munten. Kom gezellig langs!
 
Oktoberfest
P.S. Heb jij je kaartjes voor het Oktoberfest van zaterdag 14 oktober 2023 nog niet binnen? Dan is deze 21 juli hét moment om ze alsnog te bemachtigen. Het Oktoberfest wordt een feest voor jong én oud, met zanger, DJs, biertafels en après-ski schnaps. Een kaartje kost € 10. We kijken uit naar dit spektakel dat we in samenwerking met de Marker Evenementen Stichting (MES) en Stichting Marker Jongeren (SMJ) zullen organiseren.
 
Schoonmaakhulp voor om de twee weken op zondag gezocht
Onze schoonmaakcrew zoekt versterking! Het zijn deze toppers die er op zondagochtend voor zorgen dat ons Dorpshuis weer schoon en fris is. Zij maken de foyer, toiletten en vloeren schoon.
 
We zoeken nu versterking voor eens in de twee weken op de zondagochtend. Een vrijwilligersbijdrage van € 5,- per uur is mogelijk. Mocht een ander moment je beter schikken, dan overleggen we graag.
 
Ben je minimaal 14 jaar en kom jij ons helpen? Of overweeg je het en heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@trefpuntmarken.nl of contact een van onze bestuursleden.
 Bovenstaande als inlegvel in pdf 
 
www.TrefpuntMarken.nl
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 13 juli 2023

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 13 juli 2023

naar Marker Nieuws indexpagina