naar Marker Nieuws indexpagina
Koffieconcert tijdens de Marker Havenfeesten 2023
Zondag 2 juli 2023, vanaf 12.00 uur, thema 'Vader Abraham'

Marker Havenfeesten 2023
Zondag 2 juli, vanaf 12.00 uur
 
KOFFIECONCERT
 
Het jaarlijkse koffieconcert wordt ook dit jaar weer in het teken van een nieuw thema gesteld. Het thema van dit jaar: 'Vader Abraham'.
Vorig jaar is Vader Abraham helaas overleden (8 november 2022) maar wat heeft deze man veel muziek gemaakt! De muziek zal hierop afgestemd worden. Komt u in dit thema verkleed? Diverse verenigingen zijn weer bereid gevonden hier medewerking aan te verlenen.
 
De deelnemers van deze speciale middag zijn:
 
Marker Mannenkoor
Het Marker Mannenkoor is een graag geziene gast op het koffieconcert van de Marker Havenfeesten. Het koor bestaat inmiddels 50 jaar en heeft 37 zangers. Naast christelijke liederen zingt het koor shanty-, populaire en klassieke liederen. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Jan Peereboom.
 
Leerlingenorkest Christelijke Muziekvereniging ‘Juliana’
Niets is zo dynamisch als het Leerlingenorkest van 'Juliana': altijd een andere samenstelling, elke keer weer verjonging en volop energie! Zo ook tijdens deze Havenfeesten.
Nadat er in het afgelopen jaar meerdere leerlingen van het Leerlingenorkest zijn overgestapt naar het Groot Orkest, is het Leerlingenorkest doorgegaan met een kleinere groep van in totaal negen leerlingen, twee vaste ‘oude rotten’ en een wisselende aanvulling bestaande uit enthousiaste leden van het Groot Orkest, die de toekomst van de vereniging een warm hart toedragen. Tijdens deze Havenfeesten laat het Leerlingenorkest zien dat muziek niet alleen vol energie zit, maar ook uitnodigt tot bewegen en meedoen. In een onafgebroken muziektrein nemen ze je mee via pop, rock en musical naar een Hollands feestje! Ga er voor zitten, zing en dans mee en geef deze muzikanten het publiek wat ze verdienen!
 
Groot Orkest Christelijke Muziekvereniging ‘Juliana’
De Christelijke Muziekvereniging ‘Juliana’ neemt al jaren met veel enthousiasme deel aan de Havenfeesten. Al langere tijd met het
koffieconcert maar afgelopen jaren ook met een Mérèker Challenge en als topper een concert met de 3J’s, onder leiding van dirigent Alexis Artavanis.
 
Laat u verrassen!

  Facebook     

Bron: Marker Evenementen Stichting, vrijdag 23 juni 2023

naar Marker Nieuws indexpagina