naar Marker Nieuws indexpagina
Vrienden van Tennis Club Marken
Wat?
Tennis Club Marken introduceerde met ingang van het kalenderjaar 2019 een nieuw soort lidmaatschap: 'Vriend van de Tennis'. Dit lidmaatschap kan gezien worden als een Club-van-100 lidmaatschap. waarbij de 'Vriend' zich wel betrokken voelt bij de vereniging, maar geen actief tennis lid is en dus geen gebruik mag maken van de tennisbanen en ook geen stemrecht heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering.
 
Wel gebruik willen maken van de tennisbanen? Dan kun je lid worden van onze tennisclub of een baan huren.
 
Waarom?
Tijdens de verschillende toernooien en de diverse competities die er op de club georganiseerd worden, komen veel inwoners van Marken in aanraking met onze gezellige club. Om de betrokkenheid bij de tennisclub van onder andere niet leden te vergroten, is 'De Vrienden van de Tennis' in het leven geroepen.
 
Wie?
Iedereen kan 'Vriend van de Tennis' worden (mits 18 jaar of ouder); zowel leden als niet leden. Ouders van jeugdleden. supporters, partners etcetera. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, is welkom als 'Vriend'.
 
Wanneer?
Per direct kan iedereen zich opgeven als 'Vriend'. Het lidmaatschap is per jaar.
 
Hoe?
Het lidmaatschap als 'Vriend' bedraagt jaarlijks 50. Hiervan zal 25 naar de kas van de vereniging gaan en de andere 25 zal gebruikt worden voor een jaarlijks tennis-gerelateerd evenement. De invulling van dit evenement zal ieder jaar anders zijn en wordt door Tennis Club Marken georganiseerd. Daarnaast zal iedere "Vriend" worden vermeld op een speciaal bord in de tenniskantine.
 
'Vriend' worden?
Ga naar http://www.tcmarken.dds.nl/TCMarken_website/vriend-van-de-tennis/ en meld je aan of stuur een e-mail naar tcmarken@hotmail.com.
 
"This could be the beginning of a beautiful friendship"
     

Bron: Tennis Club Marken, donderdag 15 juni 2023

naar Marker Nieuws indexpagina