naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken mei 2023
Gastles Bank voor de klas
Het platform Bank voor de klas is een samenwerking tussen 16 Nederlandse banken. Het doel is om samen bij te dragen aan de financiŽle zelfredzaamheid van kinderen. Als RegioBank adviseurs hebben wij gisteren een gastles mogen verzorgen voor groep 7 en 8 van basisschool de Rietlanden. Tijdens de gastles hebben we de "Cash Quiz" gespeeld. Op speelse wijze werden de kinderen uitgedaagd om in teamverband na te denken over geld en alles wat daarmee te maken heeft. Met elk goed antwoord werd geld verdiend. De groep van Dylan, Yfke en Merel heeft gewonnen. De kinderen waren erg enthousiast. We kijken dan ook terug op een leuke en leerzame gastles.
 
JongWijs
We willen de ouders ook graag van dienst zijn met tips over geld en de financiele opvoeding van hun kinderen. JongWijs is het jeugdpakket van RegioBank met een betaal- en spaarrekening. Het is speciaal ontwikkeld om uw kind stap voor stap te leren omgaan met geld. Bijvoorbeeld door het aanvragen van een betaalpas en internet bankieren, wanneer uw kind hier aan toe is. Daarnaast krijgt uw kind jaarlijks een verjaardagscadeautje en leerzame tips. Ook de ouders krijgen jaarlijks post met tips over de geldbeleving van het kind. De JongWijs betaalrekening is gratis tot 27 jaar.
Kom gerust eens langs om te horen wat JongWijs voor u en uw kind kan betekenen.
 
Gesloten op tweede Pinksterdag
Ons kantoor is op maandag 29 mei gesloten in verband met tweede Pinksterdag. Dinsdag 30 mei staan wij weer voor u klaar.

Bron: Regio Verzekeringen Marken, vrijdag 26 mei 2023

naar Marker Nieuws indexpagina