naar Marker Nieuws indexpagina
Zondag 21 mei Live Café Het Trefpunt: Soul and More
De band speelt 'live' in de foyer vanaf 16.30 uur

Op zondag 21 mei speelt Soul and More (SaM) in de foyer van dorpshuis Trefpunt op Marken.
 
De deuren gaan open om 16.00 uur en munten zijn met pin verkrijgbaar.
Entree is € 5,- per volwassene en gaat naar de band.
 
Voorafgaand aan het optreden Puzzel- /Wandeltocht
 Voor wie het leuk vindt om Marken beter te leren kennen dan de gemiddelde toerist, organiseer ik een puzzel- / wandeltocht langs de mooiste plekjes van Marken. Aanvang 14.00 uur, verzamelen op het parkeerterrein bij binnenkomst Marken. Deze tocht is gratis en je hoeft je niet op te geven. Leuk als je komt.
 
Soul and More
Op zondag 21 mei speel ik met mijn soulband Soul and More in het dorpshuis Het Trefpunt op Marken. Mijn naam is Cornelis Peereboom en ik ben een zoon van Jan Peereboom en Loppie Taanman, broer van Jan (voorzitter voetbal en dirigent Mannenkoor) en André geluidsman van verschillende bandjes op Marken). Ben getrouwd met Judith en we hebben twee zoons Patrick en Tim. Ik woon sinds 1990 in Alkmaar en ik werk bij het pensioenfonds van Tata Steel in Velzen Noord.
 
SaM is door mijn vriend Sander opgericht in 2016. Door drukke werkzaamheden kon ik niet bij de start aanhaken, maar in 2017 werd ik als trombonist opgenomen in deze fijne band. SaM bestaat uit twee zangeressen met een lekker soul geluid, een strakke ritmesectie en drie coole blazers. In 2018 hadden we enkele kleine concerten, maar in 2019 kregen we wat serieuze opdrachten rond Alkmaar en zelfs in hotel Spaander in Volendam. In de Coronacrisis kwam de klad er een beetje in, doordat we niet konden oefenen. Enkele leden verlieten de band, maar eind 2022 was SaM weer helemaal terug op volle sterkte. De eerste optredens na de pandemie hebben we met succes afgerond en binnenkort staan we in Het Trefpunt op Marken.
 
Wat kun je van SaM verwachten?
Natuurlijk de Soul van Martha & The Vandellas, Randy Crawford, Aretha Franklin, Amy Winehouse, The Emotions en Chaka Khan, maar ook More met de disco van Donna Summer, Pointer Sisters, Michael Jackson en zelfs de funk van Candy Dulfer, Bruno Mars en Stevie Wonder.
 
https://www.soulandmore.nl
 
Kortom, heerlijke muziek om even bij te praten met vrienden of lekker dansen en uit je dak gaan.
 
Tot ziens op 21 mei in Het Trefpunt.
 
Cornelis Peereboom, trombonist van SaM

Live Café Het Trefpunt is de ideale zondagmiddag in de gezellige foyer met diverse drankjes en hapjes.

 
www.TrefpuntMarken.nl

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, dinsdag 16 mei 2023

naar Marker Nieuws indexpagina