naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe B-veld Sportvereniging Marken officieel in gebruik genomen
Voorzitter Jan Peereboom verrichte de officiele opening van het nieuwe B-veld
Vandaag, zaterdag 13 mei 2023, is het nieuwe B-veld officieel in gebruik genomen.
 
Het nieuwe B-veld van Sportvereniging Marken is woensdag 26 oktober 2022 officieel overgedragen door de aannemers aan de eigenaar, de gemeente Waterland. Sportvereniging Marken huurt het veld van de gemeente Waterland.
 
De overdracht vond plaats in aanwezigheid van de voorzitter Eilandraad Marken, Cees van Altena, bestuur van Sportvereniging Marken, twee vertegenwoordigers van de gemeente Waterland en vertegenwoordigers van de aannemers.
 
OfficiŽle opening
De officiŽle opening werd vooraf gegaan door een speech van ťťn van de leden van het projectteam 'nieuwe B-veld', Arie Stooker. Hij memoreerde wat er de afgelopen tijd de revue heeft gepasseerd. Na de mooie woorden van Arie Stooker, kreeg de voorzitter van S.V. Marken de microfoon, Jan Peereboom. Hij bedankte het projectteam voor hun inspanningen, waarna hij de openingshandeling verrichtte. Dit deed hij door het hek te openen, waarna het veld betreden kon worden.
 
Eerste wedstrijd
De MO20 van Sportvereniging Marken kreeg de primeur om als eerste een wedstrijd te spelen op dit nieuw aangelegde voetbalveld. De dames moesten spelen tegen De Blokkers MO20-1.
De sleutel ligt klaar
De leden van het projectteam 'nieuwe B-veld'
Jan Peerboom krijgt de sleutel overhandigd

Bron: PepProductions, zaterdag 13 mei 2023

naar Marker Nieuws indexpagina