naar Marker Nieuws indexpagina
Fietsen gereed voor verkeersexamen na controle door Fietsverhuur Marken
 
Groep zeven & acht van Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken hebben op donderdag 11 mei 2023 verkeersexamen in Monnickendam en daarvoor dienen de rijwielen van de leerlingen wel in ‘top-vorm’ te zijn. Afgelopen zaterdag werden alle fietsen nagekeken en eventueel gerepareerd.
 
Een fiets dient aan allerlei eisen te voldoen. Van een goed vastzittend zadel tot soepel draaiende wielen en goed werkende verlichting. Ook mogen er geen losse zaken aan de fiets hangen, daar deze tussen de spaken van de wielen kunnen komen en dient het zadel op de juiste hoogte te zijn. 
 
De leerlingen konden vandaag, zaterdag 22 april, van 09.30 uur tot 12.00 uur, gratis en vrijblijvend, hun fiets laten nakijken door Fietsverhuur Marken. De meeste leerlingen hadden gehoor gegeven aan deze oproep. De actie was een initiatief van de ouders van de leerlingen van groep 7/8 van de Rietlandenschool in samenwerking met Fietsverhuur Marken.
 
Fietsverhuur & fietsreparatie Marken is te vinden aan de Boxenring 49 of nabij de Beatrixbrug op Marken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-52365852 of Whatsapp.
 
  De checklist

Bron: PepProductions, zaterdag 22 april 2023

naar Marker Nieuws indexpagina