S.V. Marken MO20 pakt eerste driepunter tegen De Blokkers
KNVB Landelijke divisie 1
MO20-1
Na het spektakelstuk doordeweeks, 4-4 tegen DSS in Haarlem, speelden we vandaag alweer de volgende wedstrijd tegen de meiden van de Blokkers. Wederom een pittige tegenstander met een paar goede (oud BVO) speelsters.

We startten geconcentreerd en na 8 minuten maakten we bij de 2e paal uit een corner de 0-1. Direct vanaf de aftrap kregen we al een goede kans op de 2e goal. Daarna creëerden we nog een aantal goede kansen waarbij we de voorsprong hadden moeten verdubbelen. In de 37e minuut kregen we helaas een tegen doelpunt.

Na de rust bleven we goed spelen en halverwege kwam de uiteindelijke beloning. Ook nu uit een corner maar dit keer bij de 1e paal (1-2). Beide ploegen kregen nog een paar kansen. Na nog een redding van onze keepster trokken we de eerste winst over de streep!