naar Marker Nieuws indexpagina
Final League Toernooi MO15 bij S.V. Marken
zaterdag 10 juni 2023, sportcomplex 'Nooitgedacht'

  KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws: Sportvereniging Marken is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League.

Waarom een Final League?
De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de 'Final League'. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING voetbalmeiden dit podium. Op zaterdag 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats.
 
Voor S.V. Marken MO15 heeft de KNVB Sportvereniging Marken aangewezen als organiserende vereniging. Dit houdt in dat er op zaterdag 10 juni 2023 een groot toernooi plaatsvindt op ons complex.
 
Het bestuur van S.V. Marken heeft zich flink ingezet om dit toernooi te mogen organiseren en is daarom om blij en trots dat dit gelukt is.
 
Wanneer er meer bekend is over dit toernooi (denk aan deelnemende teams, wedstrijdschema's etcetera) dan wordt u via de verschillende communicatiekanalen van S.V. Marken hierover ge´nformeerd.
 
Ook S.V. Marken MO20 speelt in een Final League toernooi. Dat toernooi zal niet door S.V. Marken worden georganiseerd maar door een andere club. Welke club dat is, is nog niet bekend bij het bestuur van S.V. Marken.

Bron: Sportvereniging Marken, donderdag 30 maart 2023

naar Marker Nieuws indexpagina