naar Marker Nieuws indexpagina
Sasha Sailor brengt debuutsingle uit op alle streamingsplatformen
 
De één noemt het cynisch, de ander lol hebben. Sasha Sailor noemt het beide. Met een mix van indie, post-punk en alternative rock zet de band elk podium op z’n kop. De nonchalante en herkenbare lyrics zing je al snel mee, waardoor Sasha Sailor van je doodnormale werkdag een verrassend avondje uit maakt.
 
Deze jonge, eigenzinnige band heeft vandaag hun eerste single uitgebracht. Dit nummer, genaamd 'Keep Talking', is het eerste nummer wat ze als band hebben uitgewerkt. "Deze song ligt dicht bij mijn hart. Na jaren drumles gehad te hebben bij Muziekvereniging 'Juliana' op Marken, wilde ik mij graag verder ontwikkelen als muzikant en begon ik met songwriting. Zo is Keep Talking ontstaan,'' vertelt Nathan Schipper.
 
De band treedt komende zondag 26 maart op in de grote zaal van PAARD. Zij staan namelijk in de finale van Talent Event, een competitie voor Haags talent. Na het winnen van de voorrondes hebben zij een dag bij HollandSpoorStudios mogen opnemen en kunnen jullie nu luisteren naar het eindproduct op alle streamingsplatformen.
 
Waar gaat de winnaar van Talent Event allemaal mee naar huis? Onder andere 1000 euro cash, extra studiotijd, optredens bij diverse Haagse zomerfestivals en een waardecheck bij Max Guitars.
 
   
 https://sashasailor.com/ 
Link naar 'Keep Talking' op Spotify

Bron: Sasha Sailor, vrijdag 24 maart 2023

     
Wie wint Talent Event 2023?
Vijf acts gaan zondag 26 maart de strijd aan in Poppodium PAARD in Den Haag
 
Komende zondagmiddag vindt in poppodium PAARD in Den Haag de finale van Talent Event 2023 plaats. In de afgelopen weken kwamen Waiiress, Amber Rosa Lynn, Cosmo en Sasha Sailor als winnaars van de voorrondes uit de bus, en zij zullen met Major Miracle, dat een wildcard kreeg, de strijd aangaan om te bepalen wie met al die prijzen naar huis gaat.
 
En die zijn niet mis. De winnaar van Talent Event gaat namelijk naar huis met 1000 euro cash, festivaloptredens, een fotoshoot, een waardecheque van 250 euro bij Max Guitar, een optreden in het Paardcafé, gratis oefenruimte in Popradar en Musicon, extra studiotijd en een interview op 3voor12 Den Haag. Daarnaast hebben alle finalisten in de afgelopen weken een nummer opgenomen in de Holland Spoor Studio's.
 
De finale van Talent Event is op zondagmiddag 26 maart vanaf 14.00 uur in de grote zaal van PAARD. Toegang is gratis, en het publiek stemt mee.

Bron: Talent Event, vrijdag 24 maart 2023

naar Marker Nieuws indexpagina