naar Marker Nieuws indexpagina
Voorlichting 'Moedige Moeders' op dinsdag 4 april 2023

Een evenement van de Jeugdraad Marken:
 
Wat : 'Voorlichting Moedige Moeders'
Waar: Jeugdgebouw ‘De Zonnewijzer’ & dorpshuis ‘Het Trefpunt’
Wanneer: dinsdag 4 april 2023
Aanvang: Aanvang 19.30 uur
 
Op dinsdag 4 april 2023 organiseert de Jeugdraad een voorlichting van de Moedige Moeders uit Volendam.
 
Een belangrijk thema, en helaas in onze gemeente nog altijd actueel, is het overmatig gebruiken van drank en drugs. De laatste jaren worden we steeds meer geconfronteerd met de nare gevolgen van middelenmisbruik. Maar hoe herken je de signalen? En hoe ga je de discussie aan? Op deze en vele andere vragen geven de Moedige Moeders graag antwoord!

Wij willen jullie daarom dan ook allemaal uitnodigen om deze voorlichting bij te wonen. Want weet jij wat je kunt doen als dit een vriend of vriendin overkomt?

Tijdens de voorlichting worden ouders en jongeren los van elkaar, op twee verschillende locaties, geďnformeerd. Hierbij zullen voornamelijk eigen ervaringen en veel informatie worden gedeeld. De ouders gaan naar dorpshuis Het Trefpunt en de jongeren blijven in de vertrouwde omgeving van jeugdgebouw 'De Zonnewijzer'.

Is dit wat voor jou, je ouders, opa, oma, bessie en/of bap? Iedereen is welkom, het beloofd een interessante avond te worden! Dus meld je aan en zorg dat je het niet mist!

Jij komt toch ook?
 Samen kunnen we laten zien waar we als klein dorp groots in zijn!
 
Hoe meld je je aan:
Stuur een bericht naar Cindy 06- 13575712 / 
Whatsapp
Aanmelden kan tot vrijdag 24 maart.

De aanmeldingen zijn voor ons een richtlijn voor hoeveel mensen we kunnen venvachten. Maar natuurlijk ben je op de avond zelf ook nog van harte uitgenodigd aan te sluiten!

   Facebook       

Bron: Stichting Marker Jongeren, dinsdag 21 maart 2023

naar Marker Nieuws indexpagina