naar Marker Nieuws indexpagina
Vanaf maandag 20 maart bestratingswerkzaamheden nabij brug Wittewerf
Datum: maart 2023
Onderwerp:  Aankondiging werkzaamheden brug Witte Werf / Boxenring Marken
 
Beste bewoners(s),
 
In opdracht van de Gemeente Waterland worden er bestratings-werkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van de brug Wittewerf / Boxenring. Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden.
 
Werkzaamheden
De bestrating bij de brug Witte Werf / Boxenring is ernstig verzakt waardoor er spoorvorming en voegruimtes zijn ontstaan. Daarom is er besloten om aansluitende verharding van de brug te herstraten.
 
Gedurende de werkzaamheden Is de brug afgesloten voor verkeer
We proberen de hinder en overlast tijdens de werkzaamheden voor u als direct aanwonenden tot een minimum te beperken. Het is echter niet te voorkomen dat de werkzaamheden enige overlast veroorzaken, hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking.
 
Wanneer gaat dit plaatsvinden?
Op maandag 20 maart 2023 starten we met de werkzaamheden. Deze zullen naar verwachting 3 4 werkdagen duren. De statenmakers werken van 7:00 tot 15:00.
 
Meer informatie
Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, de planning of de tijdelijke maatregelen kunt u op werkdagen (van 7.00 uur tot i6.00 uur) telefonisch contact opnemen met onze uitvoerder: Albertus de Vries, 06-516 11 706 of Whatsapp.
 
 Wij vertrouwen erop u hiermee op dit moment voldoende te hebben ingelicht.
 
Met vriendelijke groet,
Nota Infra BV
Bovenstaande bewonersbrief in pdf Onderstaande volledige werktekening in pdf
   

Bron: Gemeente Waterland, maandag 6 maart 2023

naar Marker Nieuws indexpagina