Karakteristieken : AFC - S.V. Marken
Seizoen 2022-2023, zaterdag 4 maart 2023, uitslag 3-2
Vandaag helaas geen uitgebreid wedstrijd verslag en foto’s van deze wedstrijd. Fotograaf was ziek en verslaggever verhindert.

Marken begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam in de 4de minuut op een 0-1 voorsprong door Guido Boes. Vijf minuten later werd de stand weer gelijk getrokken door Max de Bruijne 1-1. In het vervolg van het eerste bedrijf werd er niet meer gescoord en werd er met een gelijke stand gerust.

De tweede helft bleven beide ploegen heel lang in evenwicht tot aan de slotfase. In de slotminuut kwam AFC op een 2-1 voorsprong door wederom Max de Bruijne. Twee minuten in de blessuretijd werd het zelfs nog 3-1 uit een afgeweken bal door Justin Swart. De eindstand, 3-2, werd uit een corner gemaakt door Guido Boes. Volgens de aanwezige was een punt verdiend geweest.

Volgende wedstrijd is zaterdag 11 maart 2023 thuis tegen EVC aanvang 14.30 uur.