naar Marker Nieuws indexpagina
Aanbrengen eerste zandlaag in beeld en informatiepanelen geplaatst
Dijkversterking Marken / Stap 2
 
en
Het echte werk is begonnen. Donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari is de eerste zandlaag aangebracht in het proefvak aan de Zuidkade van Marken. Omdat beelden veel meer spreken dan woorden, zit bij dit bericht beeldmateriaal dat laat zien hoe dit in zijn werk gaat. Via ons sproeiponton wordt het zand doelgericht en beheerst aangebracht op de juiste plek. Nadat we de eerste laag aan de Zuidkade hebben aangebracht gaan we volgende week door naar de Westkade.
 
Informatiepaneel geplaatst
Om de Markers, toeristen en wandelaars te informeren over de werkzaamheden hebben wij deze week bij de afzetting van de proefvakken informatiepanelen geplaatst. Deze zijn te vinden bij de hekken vanaf de Rozewerf en de haven richting het proefvak. Op het informatiepaneel leggen wij u uit wat het project inhoudt, wat het stappenplan van de uitvoering is en hoe de dijk wordt opgebouwd.
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
 Vragen / opmerkingen
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Anneke Boerma / 06-432 812 33 / a.boerma@flux.partners
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum 
Onderstaande 'Stappenplan proefvakken' in pdf
Informatiepanelen

Bron: Combinatie Hof op Marken, zaterdag 25 februari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina