naar Marker Nieuws indexpagina
Geef uw mening over een nieuwe bezorgdienst op Marken
Wij van Pongdang Chicken staan in de startblokken om een bezorgdienst te starten in de Minnebuurt te Marken. Ons doel is geheel Marken te voorzien van overheerlijke authentieke Korean fried Chicken en meer!
 
De bezorging zal per fiets zijn, zodat er geen geluidsoverlast zal zijn. Tevens zullen wij professionele afzuiging gebruiken waardoor ook geuroverlast geen issue is. Ons doel is een verrijking te zijn voor Marken en haar bewoners. Als het voldoende loopt kunnen wij ook werkgelegenheid bieden aan de Marker jeugd als bezorgers.
 
Alles is toegestaan en akkoord qua vergunningen en ons plan. Enkel wijkt een bezorgdienst op deze locatie af van het huidige bestemmingsplan. De gemeente Waterland geeft aan dat wanneer voldoende Markers ons plan en idee steunen zij bereid zijn een vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan.
 
Dus alstublieft steun 'Pongdang Chicken' en geniet binnenkort van onze heerlijke Korean fried Chicken of een van onze andere heerlijke gerechten in het gemak van uw eigen huis.
 
Hartelijk dank namens Pongdang Chicken!
       

Bron: Pongdang Chicken, woensdag 15 februari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina