S.V. Marken MO20 pakt eerste punt in landelijke divisie 1
In de uitwedstrijd tegen FC Skillz in Den Haag
MO20-1
Een nieuw hoofdstuk aan ons avontuur. Een verre uitwedstrijd naar Den Haag met een volle bus met speelsters, staf en supporters!

We starten niet goed aan de wedstrijd en stonden binnen 5 minuten 1-0 achter door een knullige goal. Na het kwartier kwamen we beter in het spel. In de eindfase van de 1e helft kregen we de eerste kansen.

Na de rust kwam een felle Marker ploeg uit de kleedkamer. We creëerden kansen en gaven goed druk. Het werd een open pot voetbal, want ook de thuisploeg bleef gevaarlijk. In de 72e minuut kwam de beloning en maakten we uit een knappe aanval de gelijkmaker. Wat een vreugde op en langs het veld opleverde. De ploeg rook 'bloed' en probeerde door te drukken. Helaas werd het op momenten nog wat grimmig en kregen we nog kansen op de winst. Na 90 minuten werd er afgefloten en waren we ontzettend blij met het resultaat.

De hatelijke nul is van het bord! De terugreis is al een feest, maar dit punt maakt het nog feestelijker. Wat een pot!!