naar Marker Nieuws indexpagina
Kinderdagverblijf 'De Beertjes' op Marken officieel geopend
Nicolette Schipper (links) en Merijn van Zurk verrichten de opening
Kinderdagverblijf 'De Beertjes' gevestigd in basisschool De Rietlanden aan de Buurterstraat op Marken is vrijdag 10 februari 2023 officieel geopend door Merijn van Zurk, directie ‘Sportify Kids’ en Nicolette Schipper, directrice basisschool ‘De Rietlanden’. Aansluitend konden belangstellende vanaf 16.00 uur tot 18:00 uur een kijkje nemen op het kinderdagverblijf, onder het genot van een hapje en een alcoholvrij drankje om deze mijlpaal te vieren.
 
Na intensief overleg met plaatselijke basisschool De Rietlanden en de Stichting Eilandraad Marken was donderdag 1 december 2022 het moment daar om de deuren te openen van het eerste kinderdagverblijf op Marken. Kinderdagverblijf 'De Beertjes' biedt dagelijks opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in een huiselijke sfeer. Een ervaren en professioneel team van pedagogisch medewerkers vangen de kinderen op tussen 07.00 tot 18:30 uur onder de vlag van Sportify Kids.
 
Sportify Kids is geen onbekende speler op Marken. Sinds september 2021 verzorgt deze organisatie vijf dagen per week de voorschoolse en buitenschoolse opvang op Marken binnen het schoolgebouw van De Rietlanden. Vanuit een gedeelde visie is Sportify Kids ook een samenwerking aangegaan met de Stichting Confessioneel Primair Onderwijs Waterland (CPOW), waar ook De Rietlanden onder valt. Peuteropvang ‘De Kladdegatjes’ is sinds 1 maart 2022 ook onderdeel van Sportify Kids.
 
Sportify Kids is een kinderopvang organisatie uit Purmerend met meer dan 25 vestigingen in Noord-Holland. Zij bieden een uniek concept waarbinnen elk kind zich optimaal kan ontwikkelen in een vertrouwde en veilige omgeving. De unieke samenwerking van pedagogisch medewerkers en sportinstructeurs zorgt elke dag voor een leuk en uitdagend aanbod van sport en spel en van creatieve en muzikale activiteiten. Wij werken hierin ook samen met lokale verenigingen.
 
Binnen het schoolgebouw op Marken is nu een complete voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar zij komen om te leren, spelen en te ontwikkelen:
  Peuteropvang
  Voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang
  Kinderdagverblijf
  Basisschool
 
Hiermee is ook een van de belangrijkste aspecten van de leefbaarheid op Marken gegarandeerd. Een doel waar de Eilandraad en Nicolette Schipper zich al jaren hard voor maken. “Wat zijn we ongelofelijk trots dat we dit gezamenlijk hebben kunnen bereiken”, aldus Nicolette Schipper.
Alle info over Sportify Kids Kinderdagverblijf 'De Beertjes'
'Spotty'

Bron: PepProductions, vrijdag 10 februari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina