naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken zoekt hoofdtrainer & penningmeester
Vacature: hoofdtrainer
 Sportvereniging Marken zoekt met ingang van het komende seizoen 2023 - 2024 een nieuwe hoofdtrainer. Momenteel speelt S.V. Marken in de Tweede Klasse A van het zaterdagvoetbal in West 1.
 
Het primaire takenpakket van de hoofdtrainer bestaat uit het trainen van de A-selectie op dinsdag- en donderdagavond alsmede het coachen en begeleiden van het eerste elftal op wedstrijddagen.
 
S.V. Marken is een kleine, hechte en gezellige vereniging waar presteren en plezier hand in hand gaan.
 
        
 
 Vacature: penningmeester
 De huidige penningmeester van S.V. Marken, Freek Visser, heeft aangegeven om na ruim 17 jaar na dit seizoen te zullen stoppen als penningmeester van S.V. Marken. De functie van penningmeester is een zeer belangrijke functie binnen een vereniging als S.V. Marken.
 
Om deze reden is het bestuur van S.V. Marken naarstig op zoek naar een nieuwe penningmeester voor onze club. Heb je affiniteit met financiŰn en heb je wel trek in deze functie, of wil je meer informatie over deze functie, wend je dan tot een van de huidige bestuursleden van S.V. Marken.
 
Er zijn verschillende manieren om deze functie in te vullen, dus een andere invulling behoort zeker tot de mogelijkheden.
 
Ge´nteresseerde kandidaten
Voor beide functies geldt dat ge´nteresseerde kandidaten worden verzocht per e-mail te reageren via info@svmarken.nl.
 
Bestuur Sportvereniging Marken

Bron: Sportvereniging Marken, dinsdag 7 februari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina