naar Marker Nieuws indexpagina
Bibliotheek Marken officieel heropend door wethouder Van de Weijenberg
Wethouder Astrid van de Weijenberg met de vele aanwezigen (jonge) kinderen
Wethouder Astrid van de Weijenberg heeft maandagmiddag 30 januari de Bibliotheek Marken officieel heropend. De bibliotheek op Marken is gevestigd in dorpshuis Het Trefpunt aan de Kerkbuurt. De bibliotheek is een onderdeel van Bibliotheek Waterland.
 
Bibliotheek Waterland is heel blij dat zij sinds begin deze maand de inwoners van de gemeente Waterland weer een volwaardige bibliotheekvoorziening kunnen bieden. Nu is er een vestiging van Bibliotheek Waterland in Monnickendam, Ilpendam, Broek in Waterland en op Marken. Al sinds de eerste openingsdag op maandag 2 januari heeft Bibliotheek Waterland veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen en nieuwe leden ingeschreven.

De middag werd geopend door Maximiliaan Modderman. Maximiliaan gaf een feestje, enů dat liep een klein beetje uit de hand. Alles is vies! Het werd een knotsgekke, stoere, lieve, vlotte en ook ontzettend vieze voorstelling, waarin het publiek, van jong tot oud, werd uitgedaagd hun fantasie te gebruiken! Deze solovoorstelling werd afwisselend door Julia of Melle Berendse gespeeld van Klein Amsterdam producties.
 
 Na deze voorstelling werd de Marker bibliotheek officieel geopend door wethouder Astrid van de Weijenberg, waarna iedereen naar buiten ging waar de opening werd afgesloten door de muzikale klanken van de Christelijke muziekvereniging 'Juliana' uit Marken. De aanwezigen werden getrakteerd met koffie/thee en een gebakje.
Maximiliaan Modderman
Christelijke muziekvereniging 'Juliana'

Bron: PepProductions, maandag 30 januari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina