naar Marker Nieuws indexpagina
Promotiefilm basisschool 'De Rietlanden'
gemaakt door de leerlingen van groep 6-7-8
Promotiefilm van de Protestants Christelijke Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken, gemaakt door de leerlingen van groep 6-7-8.
 
De Rietlandenschool
'De Rietlanden' staat bekend als een prettige, dynamische basisschool. De school heeft een open karakter en is toegankelijk voor iedereen die onze uitgangspunten deelt.
 
De Rietlanden is een bijzondere school. Dit betekent dat wij uitgaan van een bepaalde levensbeschouwing namelijk: Protestants-Christelijk onderwijs. Protestants-Christelijke identiteit staat voor ons voor: openheid, uniciteit, respect, veiligheid en verantwoordelijkheid.
 
Onze missie is: Onderwijs geven aan leerlingen van 4 tot en met 12 jaar, op een christelijke school, op het schiereiland Marken. De leerlingen worden voorbereid op een duurzame samenleving waarin ze zich volop kunnen ontplooien. Wij specialiseren ons als NATUUR school waarbij de volgende kernwaarden centraal staan: Nieuwsgierigheid, Aandacht, Talentontwikkeling, Uniek, Uniciteit en Respect. Wij zijn de school met onderwijs dichtbij de natuur!
 
Het onderwijs in de groepen hebben we zodanig ingericht dat er optimale kansen gecreëerd worden voor leerlingen met leermoeilijkheden. Binnen de kaders van de zorg bieden we kinderen de kans om op “de Rietlanden” onderwijs op maat te krijgen.
 
De Rietlanden, een school met onderwijs dichtbij de natuur.....
 
Buurterstraat 3
1156 AP  Marken
www.derietlandenmarken.nl
       

Bron: Basisschool De Rietlanden, zondag 29 januari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina