naar Marker Nieuws indexpagina
Vrijdag 10 februari officiŽle opening Kinderdagverblijf 'De Beertjes'
15.00 uur opening en aansluitend inloop tot 18.00 uur

Sportify Kids is een kinderopvang organisatie uit Purmerend met meer dan 25 vestigingen in Noord-Holland. Wij bieden een uniek concept waarbinnen elk kind zich optimaal kan ontwikkelen in een vertrouwde en veilige omgeving. De unieke samenwerking van pedagogisch medewerkers en sportinstructeurs zorgt elke dag voor een leuk en uitdagend aanbod van sport en spel en van creatieve en muzikale activiteiten. Wij werken hierin ook samen met lokale verenigingen.
 
Na intensief overleg met plaatselijke basisschool De Rietlanden aan de Buurterstraat en de Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) was donderdag 1 december 2022 het moment daar om de deuren te openen van het eerste kinderdagverblijf op Marken. Kinderdagverblijf 'De Beertjes' biedt dagelijks opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in een huiselijke sfeer. Een ervaren en professioneel team van pedagogisch medewerkers vangen de kinderen op tussen 07.00 tot 18:30 uur.
 
Kinderdagverblijf 'De Beertjes' zal op vrijdag 10 februari 2023 officieel worden geopend door Michelle van Zurk (directie Sportify Kids) en Nicolette Schipper (directrice basisschool De Rietlanden). Aansluitend kunnen belangstellende vanaf 16.00 uur tot 18:00 uur een kijkje nemen op het kinderdagverblijf, onder het genot van een hapje en een drankje om deze mijlpaal te vieren.
 
Sportify Kids is geen onbekende speler op Marken. Sinds september 2021 verzorgen wij vijf dagen per week de voorschoolse en buitenschoolse opvang op Marken binnen het schoolgebouw van De Rietlanden. Vanuit een gedeelde visie is Sportify Kids ook een samenwerking aangegaan met de Stichting Confessioneel Primair Onderwijs Waterland (CPOW), waar ook De Rietlanden onder valt. De enige peuteropvang van Marken, Peuteropvang de Kladdegatjes, is sinds 1 maart 2022 ook onderdeel van Sportify Kids.
 
Naast de peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang is ook het kinderdagverblijf gevestigd in basisschool De Rietlanden, wat daarmee het eerste kindcentrum in Waterland wordt! Een complete voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar zij komen om te leren, spelen en te ontwikkelen.
 
Hiermee is ook een van de belangrijkste aspecten van de leefbaarheid op Marken gegarandeerd. Een doel waar de Eilandraad en Nicolette Schipper zich al jaren hard voor maken. Wat zijn we ongelofelijk trots dat we dit gezamenlijk hebben kunnen bereiken!
 
Kinderdagverblijf 'De Beertjes'
Buurterstraat 3
1156 AP  Marken
locatiebeertjes@sportifykids.nl
Info op website Sportfy Kids

       

Bron: Sportify Kids, maandag 23 januari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina