naar Marker Nieuws indexpagina
Donateursbrief 2023 van Steungroep 'De Kladdegatjes'
 
Beste inwoner van Marken, beste donateur,
 
Peuteropvang de Kladdegatjes is per 1 maart 2022 overgenomen door Sportify Kids. Wij hebben er als bestuur voor gekozen om de statuten te laten wijzigen en de stichting om te vormen tot steungroep; Steungroep de Kladdegatjes (vergelijkbaar met die van de basisschool). Het private vermogen van De Kladdegatjes blijft bij deze stichting, waarvan het huidige bestuur aanblijft als dagelijks bestuur. Niet alleen blijven wij op deze manier betrokken, we kunnen ook een blijvende bijdrage leveren aan het behoud van baby- en peuteropvang op Marken.
 
Het bestuur verzorgt de donateursbrieven, nieuwsbrieven en buigt zich over ingekomen verzoeken voor financiering van de peuteropvang en het nieuwe kinderdagverblijf 'De Beertjes' aan de Buurterstraat op Marken in de ruimste zin van het woord. Daarnaast behouden wij op deze manier ook de financiële middelen om de peuteropvang meteen weer te kunnen opstarten mocht Sportify Kids ooit aangeven ermee te willen stoppen.
 
De opbrengst van de donateursbijdrage zal dit jaar onder andere worden besteed aan een mooie buiteninrichting van het kinderdagverblijf 'De Beertjes'. Te denken valt aan palen met schaduwdoek om schaduwrijke plekken te realiseren. Een buitenkeuken met potten en pannen, een zand- en watertafel, picknicktafels en een verkeersplein.
 
Dit zijn behoorlijke kosten en we hopen dan ook dat we op uw steun als (vaste) donateur kunnen blijven rekenen.
Zou u ons (ook) dit jaar willen steunen als donateur? Heel graag! U kunt een eenmalige bijdrage overmaken op onderstaand Rabobank IBAN.
 
Ook kunt u nog steeds “Vriend van de Kladdegatjes” worden. Dan geeft u ons toestemming uw jaarlijkse steun automatisch af te schrijven. Uw bijdrage gaat dan voortaan helemaal vanzelf. Ook ontvangt u de exclusieve Vrienden van nieuwsbrief, waarin wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wilt u “Vriend van de Kladdegatjes” worden? Vul dan helemaal onderaan de bladzijde de machtiging in.
 
Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!
 
Namens het bestuur van Steungroep de Kladdegatjes,
Marlies Appel, Danny Boes, Annabel Remmers, Geertje Teerhuis en Sabrina Schipper
 
Een eenmalige bijdrage ontvangen we graag op:
NL71 RABO 0152 5933 57
ten name van Stichting Peuterspeelgroep Marken
onder vermelding van 'Donateursbijdrage 2023'
 
 Donateursbrief in pdf 

Bron: Steungroep 'De Kladdegatjes', zaterdag 14 januari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina