naar Marker Nieuws indexpagina
Vanaf maandag 19 december vervolg milieukundig onderzoek
De locaties waar onderzoeken worden uitgevoerd
en
 
Twee weken geleden hebben wij u geïnformeerd over milieukundig onderzoek op de locaties van de proefvakken. Deze onderzoeken zijn inmiddels succesvol uitgevoerd.
 
Aankomende week, de week van maandag 19 december, breiden we deze onderzoeken uit en zullen we over de rest van de Westkade en Zuidkade ook monsters nemen.
 
In bijgaand kaartje staan de locaties aangegeven waar we de onderzoeken uitvoeren. Wij zullen starten op de Zuidkade om vervolgens door te gaan naar de Westkade.
 
Wat merkt u hiervan?
De werkzaamheden voeren wij uit vanaf het water. U ziet het ponton met daarop een kraan samen met een werkschip zoals u de afgelopen periode vaker heeft gezien.
 
Het rondje Marken blijft in principe open want wij werken voornamelijk op het buitentalud. Het kan voorkomen dat het op bepaalde momenten niet veilig is om het werkgebied te passeren. Dan staan er waarschuwingsborden. Wij vragen u dan te wachten op instructie van ons personeel tot de situatie volledig veilig is en u weer door kunt lopen.
 
Planning
We starten op maandag 19 december en zullen doorgaan tot aan de kerst. Wanneer de werkzaamheden niet volledig zijn afgerond gaan we er in het nieuwe jaar mee verder. De planning is zoals altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
 
Vragen / opmerkingen
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Anneke Boerma / 06-432 812 33 / a.boerma@flux.partners
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
en
 
     

Bron: Combinatie Hof op Marken, zaterdag 17 december 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina