naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagd busuitje van 'Voor Elkaar op Marken'
woensdag 14 december 2022
 
Woensdag 14 december organiseerden Aaltje Zeeman en Iet ter Braack een gezellig uitje uit hoofde van de werkgroep 'Voor Elkaar op Marken' van de Stichting Eilandraad Marken.
 
Zij hadden geregeld dat er een touringcar 's ochtends klaar stond, die de vijfentwintig belangstellenden mee zou nemen naar Friesland. Het Fries Museum in Leeuwarden werd aangedaan en aansluitend werd er van een heerlijke lunch genoten.
 
De groep heeft genoten van het bezoek, de fijne lunch, het presentje wat werd uitgereikt maar zeker van het samenzijn ansigh. Het was dus een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar!!
 
Voor Elkaar op Marken
 Wist je dat; Voor 'Elkaar op Marken' veel vrijwilligers heeft die kunnen bijstaan in bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, tuinieren of een boodschap doen? Zelfs voor hulp bij belasting aangifte of aanvraag tot gemeentelijke energievergoeding kunt u bij hen aankloppen.
 
'Voor Elkaar op Marken' zoekt dus nog zogeheten "zorgvragers" waarvoor deze hulp ingeschakeld kan worden. Heeft u hiervoor interesse? Geef u dan op via Iet ter Braack, Aaltje Zeeman of via info@eilandraad.nl > voor elkaar op Marken.
 
 
let ter Braack, Westerstraat 19,  (0299)-603345
en Aaltje Zeeman, Noorderwerfstraat 2,    (0299)-601944

Bron: Nicolette Roor, vrijdag 16 december 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina