naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 10 december: Winterfair in dorpshuis Het Trefpunt
Van 15.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 10 december is het weer zo ver, dan is onze jaarlijkse Winterfair van 15:00 tot 20:00 in dorpshuis Het Trefpunt, aan de Kerkbuurt 90.
 
Kom jij ook gezellig je kerstcadeaus bij ons kopen? De fair is weer voorzien van allemaal mooie (handgemaakte)producten van lokale bodem en omstreken. Het aanbod gaat van kleding, lingerie, gepersonaliseerd textiel zoals handdoeken, slabbeltjes etc, tot (handgemaakte) kerstartikelen, woonaccessoires en sierraden, tot verlotingen en nog veel meer.
 
Ook kun je vrijblijvend een rondleiding krijgen in onze sportschool van onze topper Jerre! Wanneer je gelijk lid wordt betaal je geen inschrijfkosten! Deze sportieve actie geldt tot en met maart 2023. Schrijf je in en kom gezellig bij ons sporten.
 
En als jij je favoriete (kerst)inkopen binnen hebt....dan kun je lekker neerploffen op een van de terrasjes met een lekkere glühwein, warme chocolademelk (met slagroom/rum/Baileys) of een van onze andere drankjes en genieten van de live muziek verzorgd door de 'Voor Anker Band'!
 
Het belooft een gezellige dag te worden, dus kom gezellig zaterdag 10 december vanaf 15:00 uur naar Het Trefpunt shoppen, relaxen en/of genieten van live muziek.
 
Tot dan!
 
www.TrefpuntMarken.nl
 

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, zaterdag 3 december 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina