naar Marker Nieuws indexpagina
Vanaf maandag 12 december milieukundig onderzoek (Dijkversterking)
en
 
Maandag 12 december starten wij met een milieukundig onderzoek in de met stenen bestorte berm langs buitenzijde de dijk. We nemen lokaal steenmonsters om de kwaliteit hiervan te onderzoeken in verband met mogelijk hergebruik. Het onderzoek vindt plaats ter hoogte van de proefvakken. Zie bijgaand kaartje voor de locaties.
 
Wat merkt u hiervan?
De werkzaamheden voeren wij uit vanaf het water. U ziet het ponton met daarop een kraan samen met een werkschip. Deze heeft u de afgelopen tijd misschien al vaker aan het werk gezien?
 
Het rondje Marken blijft in principe open want wij werken voornamelijk op het buitentalud. Het kan voorkomen dat het op bepaalde momenten niet veilig is om het werkgebied te passeren. Dan staan er waarschuwingsborden. Wij vragen u dan te wachten op instructie van ons personeel tot de situatie volledig veilig is en u weer door kunt lopen.
 
Planning
Wij beginnen maandag 12 december en verwachten dat het onderzoek net voor de kerst is afgerond. Dit zijn de laatste voorbereidende werkzaamheden voordat we volgend jaar aan de proefvakken gaan beginnen. De planning is zoals altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
 
Vragen / opmerkingen
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Anneke Boerma / 06-432 812 33 / a.boerma@flux.partners
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
en
 
     

Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 2 december 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina