Karakteristieken & Foto's : AFC DWS - S.V. Marken
Seizoen 2022-2023, zaterdag 26 november 2022, uitslag 2-1
Door omstandigheden waren wij helaas deze middag niet live bij de wedstrijd aanwezig.

Na 9 weken blessureleed was Melvin Uithuisje weer terug in de basis. Arno Boes zat zijn laatste wedstrijd schorsing uit en Luke de Waart was geblesseerd. Verder was de opstelling gelijk aan die van vorige week. Na een kwartier spelen kwam Marken op een 0-1 voorsprong door Jeffrey Schilder. Op het halfuur spelen trok de thuisploeg de stand weer gelijk 1-1. Dat was tevens de ruststand.

Marken hield lang goed stand in het tweede bedrijf, van beide kanten werd er niet gescoord. Rond de 83ste minuut werden er twee spelers met rood van het veld gestuurd waaronder de keeper van Marken Lloyd Dielingen. Jorrit Korstman mocht voor hem in de plaats de laatste fase van de wedstrijd vol maken. In de 87ste minuut viel helaas toch met een late goal van Largo Rogers de 2-1 en stond Marken wederom met lege handen. Al had er misschien vandaag meer in deze wedstrijd gezeten en dat geeft perspectief voor de komende wedstrijden.

Volgende week zaterdag 3 december staat de thuiswedstrijd tegen OSV op het programma, aanvang 14.30 uur.