naar Marker Nieuws indexpagina
Werkzaamheden Dijkversterking N518 (Het Kruis)
Dinsdag 15 november tussen 08:00 en 15.00 uur
en
 
 Dinsdag 15 november zullen wij een tweetal proefsleuven graven langs de N518 bij de toegang naar Marken. Het graven van proefsleuven houdt in dat wij kleine gaten graven om inzicht te krijgen in de exacte ligging van de ondergrondse kabels en leidingen. Dit hebben wij nodig om te verwerken in ons ontwerp.
 
Wat merkt u hiervan?
Dit houdt in dat ons personeel met de hand twee kleine gaten zal graven aan weerszijden van de weg. Deze gaten zullen weer opgevuld worden zodra we klaar zijn. Om de veiligheid van ons personeel te waarborgen zal er tijdelijk maximaal één weghelft van de N518 worden afgesloten. Via de andere weghelft kunnen auto's gewoon gebruik blijven maken van de weg. Verkeersregelaars aan beide kanten van het afgezette terrein zullen ervoor zorgen dat het verkeer veilig begeleid zal worden.
 
Planning
De stremming zal dinsdag 15 november om 08:00 ingezet worden en zal dezelfde dag uiterlijk om 15:00 weer verwijderd zijn. De verwachting is dat wij niet meer dan één dag nodig zullen hebben, echter is er een mogelijkheid tot uitloop naar woensdag 16 november.
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Anneke Boerma / 06-432 812 33 / a.boerma@flux.partners
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
en
 
     

Bron: Combinatie Hof op Marken, maandag 14 november 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina