naar Marker Nieuws indexpagina
Donderdag 17 & vrijdag 18 november verkeerslichten nabij oude Gemaal De Poel
Het verkeer zal met een verkeerslicht om-en-om over één rijbaan gestuurd worden

Aannemingscombinatie De Poel

De realisatie van gemaal 'De Poel' loopt op z’n eind. Alhoewel we nog genoeg werk moeten verrichten aan de zijde van de Gouwzee, schiet het mechanische (werktuigbouwkundige) deel van het gemaal al op. Dit jaar nog willen we het nieuwe gemaal testen. Begin volgend jaar zullen we nog wel volop bezig zijn met de bovenbouw aan de Gouwzeezijde en de afwerking van het gemaal.
 
Om het nieuwe gemaal te laten draaien, moet de stroomaansluiting nog gemaakt worden. Hiervoor zullen we inprikken op de stroomaansluiting die nu bij het oude gemaal de Poel aanwezig is. Dit gebeurt in afstemming met Liander en zal enkele verkeersmaatregelen (om-en-om regelingen) bij zowel het oude als het nieuwe gemaal tot gevolg hebben. De eerste om-en-om regeling staat eind volgende week op de planning.
 
Donderdag 17 november vanaf 07:00 uur tot en met vrijdag 18 november 16:00 uur zal er een halve rijbaanafzetting zijn ter plaatse van het oude gemaal de Poel. Het verkeer zal met een verkeerslicht om-en-om over één rijbaan gestuurd worden (zie onderstaande verkeerstekening). Dit kan enkele minuten vertraging opleveren voor wegverkeer over de N518.
 
 Complete verkeerstekening pdf 

Aannemingscombinatie De Poel

     

Bron: Max Wiercx, vrijdag 11 november 2022

Omgevingsmanager Aannemingscombinatie De Poel
 naar Marker Nieuws indexpagina