naar Marker Nieuws indexpagina
Veel problemen Kerk TV Marken opgelost
 
Zaterdag 1 oktober jongstleden werd een oproep gedaan aan personen die problemen hebben met het volgen van Kerk TV op Marken. Een aantal kijkers heeft gereageerd op de oproep en daar is de redactie van Kerk TV mee aan de slag gegaan.
 
Een aantal kijkers kon wel de uitzendingen uit de Patmoskerk volgen, maar niet vanuit de Grote Kerk. Dit bleek, na veel onderzoek, een computer instelling te zijn in de Kerk aan de Kerkbuurt.
 
Ook is gebleken dat bepaalde versies van Chromecast voor problemen kunnen zorgen. Chromecast is een mediaspeler van Google, die je aan je televisie kan aansluiten via een HDMI-kabel. Je kunt dan met je telefoon of tablet films en series draadloos doorsturen naar je televisie. De problemen met Chromecast werden ook veroorzaakt door computer instellingen.
 
Als er in de toekomst nog (meer) problemen zijn met Kerk TV, laat het dan de redactie weten.
 
Welke informatie wil de redactie ontvangen?
1.   Hoe kwam de uitzending bij u binnen, goed of slecht?
2.   Welke internetprovider heeft u: Ziggo, KPN of een andere aanbieder?
3.   Waar woont u op Marken?
 
 U kunt deze informatie mailen naar: info@ProtestantsMarken.nl
 
Nog wat statistieken…
Gemiddeld kijken er vanaf begin april 2022, toen een ieder weer ‘gewoon’ naar de Kerk mocht komen, 130 kijkers naar de reguliere live uitzendingen van de kerkdiensten. Er zijn veel mensen die ook terugkijken, gemiddeld 82 kijkers.
 

Bron: Redactie Kerk TV, maandag 31 oktober 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina