naar Marker Nieuws indexpagina
Kledinginzameling 'Mensen in Nood' 2022
zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 12.00 uur
 
Het kan u niet meer zijn ontgaan: de kledingactie voor 'Mensen in Nood' op zaterdag 29 oktober 2022.
 
Zoals gewoonlijk kunt u vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur een vrijwillig(st)er aan de deur verwachten om de spullen op te halen. Wanneer er om 11.45 uur nog steeds niemand bij u langs is geweest, bent u per abuis overgeslagen. Wilt u in dat geval zo snel mogelijk telefoonnummer 06-50 46 59 14 bellen of zelf de spullen even naar de vrachtwagen op het parkeerterrein  brengen? Die vrachtwagen rijdt om 12.00 uur weg naar Leek.
 
Wilt u dozen en plastic zakken goed sluiten en wanten, sokken en schoeisel met de veters of een touwtje aan elkaar vastknopen in verband met bij elkaar blijven? In de grote sorteerberg raken dergelijke kleinere kledingstukken namelijk vaak zoek. Brillen graag afzonderlijk afgeven.
 
Behalve de  mensen die al jaren heel trouw helpen, is ook nieuwe hulp bij het ophalen van harte welkom!! Vooral mensen die langs de deuren spullen willen ophalen zouden we er graag nog bij hebben. Het kost u maar een uurtje, omdat de klus meestal in die tijd is geklaard, en voor de chauffeurs is het heel fijn als ze voldoende lopers hebben om alles op te halen langs de deuren.
 
Bovendien is het nog gezellig ook, want vr en n de ophaalactie staan de koffie en koek klaar in de 'Door vriendschap Sterk' duivenkantine!!!
 
Wie meer wil weten over wat Mensen in Nood met Sams kledingactie allemaal doet, kan terecht op www.samskledingactie.nl
 
Graag tot zaterdag 29 oktober aanstaande.
 
                                                                                                     Nelie Springer-Zeeman
                                                                                                     Eef Visser
 

Bron: Eef Visser & Nelie Springer, vrijdag 28 oktober 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina