naar Marker Nieuws indexpagina
Marker Oranjevereniging krijgt 199,67 van Rabo ClubSupport
De Christelijke Oranje Vereniging 'Marken & Oranje' deed dit jaar mee met de actie Rabo ClubSupport.
De Marker Oranjevereniging heeft vandaag een cheque groot 199,67 mogen ontvangen. De uitreiking vond plaats in theater 'De Purmaryn' aan het Waagplein in Purmerend.
 
De Christelijke Oranje Vereniging 'Marken & Oranje' kreeg 18 stemmen * 11,0926.
 
Cultuur
De Christelijke Oranje Vereniging "Marken en Oranje" organiseert al 85 jaar voor alle bewoners iedere Koningsdag een volledig programma met een cultureel karakter van 's morgens 07.00 uur tot 19.00 uur. Tevens organiseren wij de Dodenherdenking en activiteiten op Bevrijdingsdag (jaarlijks een bingo voor ouderen van 50+ en 1x per 5 jaar een uitgebreid feest programma op Bevrijdingsdag om de vrijheid met elkaar te vieren). Bijna alle activiteiten zijn vrij toegankelijk en worden massaal bezocht.
 
Ons doel
Omdat onze koning Willem Alexander volgend jaar (2023) tien jaar koning is willen wij COV Marken en Oranje samen met Stichting Marker Jongeren een programma (cultureel en feest) neerzetten voor de gehele Marker bevolking en andere belangstellende. Tevens willen wij een foto tentoonstelling maken voor de oudere op Marken. De tentoonstelling zal gaan over het Koninklijk bezoek aan Marken door Koningin Beatrix 25 jaar geleden.
 
Vorig jaar
Na twee jaar van annuleren willen wij Koningsdag 2022 weer groots gaan vieren voor de gehele Marker bevolking. Tevens willen wij samen met de Toneelvereniging de voorstellingen Oorlogskramp gaan uitvoeren 5,6,7 en 8 mei in het kader van 75 jaar Vrijheid. Wij vragen een bijdrage om de evenementen toegankelijk te houden voor iedereen.
                 

Bron: PepProductions, dinsdag 11 oktober 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina