naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagde vismaaltijd in Swaensborch
Muzikale medewerking van accordeonist met drie leden van Marker Mannenkoor
 
Na een jaar te hebben overgeslagen, waar ook corona debet aan was, werd op vrijdag 16 september de traditionele vismaaltijd voor de bewoners van zorgcentrum ‘Swaensborch’ in Monnickendam in ere hersteld. De vismaaltijd werd mede mogelijk gemaakt door Visrokerij De Boer, Dick Schaap groente & fruit, slagerij Spronk en Wine Affairs ’t Spil uit Monnickendam.
 
Om die reden werd er rond het middaguur geen warme maaltijd geserveerd, maar een lichte lunch. Het gezellige eet evenement startte omstreeks 16.00 uur, waar een ieder werd verwacht in het ‘Atrium’ van het zorgcentrum. Daar werden ze opgewacht met een hapje & een drankje. Muzikale medewerking was er van een accordeonist, aangevuld met drie leden van het Marker Mannenkoor.
 
Een uurtje later werd door kok Ada Evers de vismaaltijd bereid en uitgeserveerd door vrijwilligers van het zorgcentrum. De bewoners die geen vis wilden, konden ook kiezen voor een balletje gehakt. Dit werd ook uitgeserveerd op de appartementen, als mensen niet naar het Atrium wilden of konden komen. De afsluiting was een ijsje en, indien gewenst, een kopje koffie.
 
Een geslaagde middag, waar reikhalzend naar was uit gekeken en volgend jaar hopelijk een vervolg zal krijgen.
 
De accordeonist, aangevuld met drie leden van het Marker Mannenkoor De bewoners in afwachting van wat komen gaat
Foto's : Elly Schipper

Bron: PepProductions, maandag 19 september 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina