naar Marker Nieuws indexpagina
Vrijdag 16 september : Nationale Brandweerdag 2022
 
Aan de inwoners van Marken.
 
Nationale Brandweerdag 2022, Brandweer Marken
  
Wij willen iedereen uitnodigen om op vrijdag 16 september 2022 vanaf 18:30 uur aan de haven te komen kijken bij de jaarlijkse kinderspelen.  Deze worden dit jaar door de vrijwilligers van de brandweerpost Marken alweer voor de 49e maal georganiseerd. Aan de spelletjes zullen schoolkinderen uit de groepen 1/2 tot en met 8 deelnemen. Let op: dit jaar ook weer voor de jongste groepen. Per groep zijn met de spelletjes drie leuke prijzen te winnen. Daarnaast zal iedere deelnemer na afloop een troostprijsje ontvangen.
 
Tevens is er gelegenheid om mee te varen met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en te ervaren wat er aan boord gebeurt.
 
Traditiegetrouw wordt er een verloting georganiseerd om de kosten van de activiteiten en de verloting te dekken. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen. Wij hopen van harte dat u dit initiatief voor de jeugd wilt ondersteunen door loten aan te schaffen. De prijs per lot is Ä 0,50.  De loten zullen voor vrijdag 16 september aanstaande door vrijwilligers van de brandweer huis aan huis worden aangeboden, maar ook tijdens de kinderspelen kunt u nog loten kopen. Ook dit jaar hopen wij weer op uw financiŽle steun te kunnen rekenen.
 
De trekkingsuitslag zal als inlegvel bij 'Ons Streekblad' worden gevoegd. Prijswinnaars kunnen daarna hun gewonnen prijs ophalen bij de Brandweerkazerne, Buurterstraat 37. Dit kan iedere woensdagavond tot en met woensdag 26 oktober 2022, van 19.00 - 19.30 uur.
 
Wij willen via deze brief ook de locale middenstand, Rijkswaterstaat en de KNRM bedanken voor hun medewerking.  Ik ben ervan overtuigd dat we er met zijn allen een fantastische dag voor de deelnemers en het publiek van zullen maken. Tot op de haven!
  
Namens vrijwilliger Brandweer Marken,
Pieter Jan Teerhuis (PostcoŲrdinator)
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 8 september 2022

Bron: Brandweer Marken, woensdag 7 september 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina