naar Marker Nieuws indexpagina
Bewonersbrief filmopnamen Havenbuurt
vrijdag 2 september 2022 van 15:00 tot 01:00 uur
 
Geachte bewoner,
(aan de bewoners en bedrijven in de buurt van de Havenbuurt)
 
Momenteel treffen we voorbereidingen voor de opnamen van een nieuwe dramaserie getiteld Liefde van Nu. De serie zal worden geproduceerd door NL Film, bekend van o.a. 'Penoza, All You Need Is Love' en 'Knielen op een Bed Violen'. In 2023 zal de serie verschijnen.
 
Ten behoeve van de serie willen we graag enkele opnamen maken in de Havenbuurt in Marken. De opnamen vertellen hoe een gezin over de kade loopt ten tijde van kerstmis, op weg naar huis.
 
De opnamen staan gepland op vrijdag 2 september van circa 17:00 t/m 00:00 uur. Inclusief voorbereidende en opruimwerkzaamheden verwachten we aanwezig te zijn van circa 15:00 tot 01:00 uur.
 
De opnamen vinden plaats met toestemming van de gemeente Waterland en Rijkswaterstaat.
 
Een aantal ondersteunende voertuigen willen we in verband met de opnamen nabij parkeren. Hiervoor worden enkele parkeerontheffingen aangevraagd. Het overgrote deel van onze voertuigen parkeren wij op de daarvoor bestemde bezoekersparkeerplaats.
 
Ik verzoek u vriendelijk alles te melden wat mogelijk in conflict kan zijn met deze filmopnamen. Denk bijvoorbeeld aan geplande werkzaamheden met geluidshinder of een verhuizing tijdens de bovengenoemde data. Verder bent u wellicht benaderd of kunt u door een van ons of onze medewerkers benaderd worden voor een verzoek dat samenhangt met de opnamen.
 
Wij zijn ons ervan bewust dat onze aanwezigheid niet onopgemerkt zal blijven en zullen er alles aan doen om mogelijk overlast tot een minimum te beperken, met name in de late uren. Wij spreken verder de hoop uit dat u uw medewerking verleent aan het welslagen van ons project.
 
Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken via onderstaande contactgegevens.
 
Bij voorbaat dank voor uw aandacht en medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
Rick van Eijk
Locatiemanager Liefde van Nu
+31 (0) 6 189 981 75
rick@blick.productions
 
           

Bron: NL Film, woensdag 31 augustus 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina