naar Marker Nieuws indexpagina
Regio Verzekeringen Marken draagt project aan voor het 'Samen voor de buurt Fonds'
Het doel is het plaatsen van een buitenleslokaal op het schoolplein van basisschool de Rietlanden

RegioBank wil het hart van de buurt laten kloppen door een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van dorpen en kleine steden. RegioBank ondersteunt het 'Samen voor de Buurt fonds'. Met dit fonds ondersteunen we initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten.
 
Regio Verzekeringen Marken werd, als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, ingeschakeld om een mooi project aan te dragen. Samen met de directrice van basisschool 'De Rietlanden', Nicolette Schipper, hebben wij een project opgezet. 
 
Doel
Het doel is het plaatsen van een buitenleslokaal op het schoolplein van basisschool de Rietlanden. In dit leslokaal willen we graag drie grote picknicktafels met banken plaatsen, zodat iedereen met de volledige klas een plek heeft in het lokaal. Les krijgen in de buitenlucht heeft veel voordelen. Het blijkt dat alleen al de blootstelling aan natuurlijk daglicht en frisse buitenlucht een positief effect heeft op het leer- en concentratievermogen van kinderen. Daarnaast kan het buitenlokaal als een ontmoetingsplek voor ouders fungeren. Kortom het buitenleslokaal wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud!

Donaties zijn meer dan welkom
Met dit initiatief willen we een deel van het totaalbedrag ophalen, zodat we het buitenlokaal kunnen inrichten. Wij roepen dan ook iedereen op om een bijdrage te leveren aan dit mooie project.

 Doneren kan via deze link!  
 
De inzamelingsactie loopt tot en met woensdag 7 september 2022.
 
Namens basisschool de Rietlanden alvast bedankt voor uw donatie!

Bron: Regio Verzekeringen Marken, maandag 1 augustus 2022
 naar Marker Nieuws indexpagina