naar Marker Nieuws indexpagina
Doe mee aan de zomerse HHNK fotowedstrijd
Tot en met woensdag 31 augustus organiseren we de fotowedstrijd 'Water. Geniet ervan!'. We vragen je om mooie foto's te maken van genieten in, op of aan de Noord-Hollandse sloten en vaarten.
 
Doe mee en stem op de mooiste foto
Meedoen aan de fotowedstrijd kan tot en met woensdag 31 augustus via de website fotowedstrijdhhnk.nl. Daar vind je de voorwaarden, kan je meedoen met jouw zomerse foto en kan er gestemd worden op de mooiste foto. Verzamel zo veel mogelijk stemmen voor de foto die jij uploadt. Voor de top 6 zijn er namelijk 'spetterende' prijzen zoals een boottochtje door de grachten van Alkmaar, een diner voor twee en een suples of een supboard huren voor twee personen.
 
De makers van de zes foto's met de meeste stemmen krijgen een 'Water. Geniet ervan!'-prijs
1e prijs: is een diner voor twee bij restaurant de Eendracht Alkmaar in het IJkgebouw (t.w.v. 100).
2e prijs: is een dagdeel varen door de historische grachten van Alkmaar met een elektrisch bootje van Greenjoy (t.w.v. 75).
3e prijs: SUPpen met een tour/les of een board huren van El Kombi SUP (2 personen t.w.v. 50)
4e prijs: SUPpen met een tour/les of een board huren van El Kombi SUP (2 personen t.w.v. 50)
5e prijs: HHNK-badlaken
6e prijs: HHNK-badlaken
 
Campagne Water. Geniet ervan!
Zomers genieten veel mensen van het oppervlaktewater: we zwemmen, varen en vissen wat af in de sloten en vaarten. Onder andere dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon en gezond geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon en gezond water, is HHNK in juni de campagne 'Water. Geniet ervan!' gestart. De fotowedstrijd is daar een onderdeel van.
 
Meer informatie over de campagne: www.veiligschoonvoldoende.nl.

Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, donderdag 21 juli 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina