naar Marker Nieuws indexpagina
'De menselijke maat' bij Regio Verzekeringen Marken
Voorwoord in ZEST magazine van Pieter Commandeur
Jannie, Vivienne en Danny
Het is mij een waar genoegen om het voorwoord te mogen schrijven in dit prachtige magazine dat we samen uitbrengen met onze verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen. Zoals je op de cover kunt zien is Regio Verzekeringen Marken begin dit jaar verhuisd naar een mooi en representatief kantoorpand aan de Kruisbaakweg, direct gelegen aan de enige toegangsweg naar Marken. We zijn hier erg trots op.
 
In de afgelopen 30 jaar is er veel veranderd binnen ons bedrijf. Regio Verzekeringen Marken is van een eenvoudige spaarbank uitgegroeid tot een compleet financieel advieskantoor voor de particuliere klant. Met vragen en voor adviezen en diensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, betalen en sparen kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij je begeleiden bij de aan- of verkoop van je woning. En we verwachten op niet al te lange termijn ook de kleine zakelijke ondernemer te kunnen helpen bij zijn of haar financiŽle plannen.
 
Natuurlijk werken wij (ook) digitaal. Maar de menselijke maat staat bij ons voorop. Er is altijd ruimte voor persoonlijk contact. Wij bieden iedere klant een luisterend oor. Als je contact met ons opneemt, krijg je altijd dezelfde vertrouwde medewerkers aan de lijn.
 
Het doet mij veel plezier om na 30 jaar het stokje te kunnen overdragen aan de jonge ondernemers Vivienne Commandeur en Danny Boes. Hiermee is de continuÔteit van Regio Verzekeringen Marken voor langere tijd gewaarborgd. Samen met Jannie Schipper vormen Vivienne en Danny een hecht team, met veel kennis van zaken en ervaring. lk heb alle vertrouwen in ze.
 
Waar andere financiŽle dienstverleners zich massaal terugtrekken uit dorpen en steden vervult Regio Verzekeringen Marken een belangrijke maatschappelijk functie binnen de samenleving van Marken en omliggende kernen. Persoonlijk contact, daar gaan en staan we voor. Dat is ook onze succesformule. En dat blijft zo.
 
Met vriendelijke groet,
 
Pieter Commandeur
Jannie, Vivienne en Danny
Bovenstaande staat op pagina 3 van het ZEST magazine, uitgave 08 2022.
Dit ZEST magazine is een uitgave van Regio Verzekeringen Marken in samenwerking met Nh1816.
Bron: Regio Verzekeringen Marken, woensdag 13 juli 2022
 naar Marker Nieuws indexpagina