naar Marker Nieuws indexpagina
Jaarlijkse Zonnebloemloterij van start
Een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking volwaardig en onbezorgd deelnemen. Daar zet de Zonnebloem zich iedere dag voor in. Nu de versoepelingen compleet zijn, kan de afdeling Monnickendam en Omstreken. weer volop activiteiten organiseren voor alle deelnemers. En hiervoor is geld nodig. Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie. Mensen die meespelen met de loterij maken kans op mooie prijzen. Een loterij met uitkijkgarantie dus!
 
Vanaf 12 april is de landelijke lotenverkoop gestart. De afdeling Monnickendam en Omstreken zal juli/augustus langs de deuren gaan met de lotenboekjes. Voor 2,- koopt u een lot en maakt u lokale activiteiten mede mogelijk. Bovendien steunt u de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er onder andere voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.
 
Contactloos loten kopen
Ook dit jaar kan weer met het envelopje besteld worden en kunt u contactloos betalen door de aangeboden QR-code te scannen met uw mobiele telefoon. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben. Bestelt u uw loten liever online? Dit kan heel eenvoudig op zonnebloem.nl/loterij.
 
Mooie prijzenpot
Met uw deelname aan de loterij maakt u kans op een prijs uit het uitgebreide prijzenpakket. Er zijn geldprijzen te winnen, met een hoofdprijs van maar liefst 15.000 euro. Daarnaast zijn er vele prijzen in natura, zoals e-bikes, een vakantie in eigen land of een leuk dagje uit.
 
De trekking vindt plaats op maandag 10 oktober 2022. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.
 
Prijzenpakket in pdf

Bron: Elly Vader, vrijdag 8 juli 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina