naar Marker Nieuws indexpagina
Kerk TV Marken voor zondag 26 juni 2022
Livestream vanuit de Havenfeesten tent op MES YouTube kanaal (onder voorbehoud)
2e zondag van de zomer
Voorganger : Ds. Huib Klink
Begeleiding gemeentezang : Dominic Zeeman
Opluistering door Marker gelegenheidsband
Aanvang : 10.15 uur
 
Collecte:
Basisschool 'Kuna Mondo' in Purmerend
Deze basisschool houdt zich bezig met het verzorgen van onderwijs aan kinderen die het oorlogsgeweld in Oekraïne zijn ontvlucht
NL75 RBRB 0841 3778 47 ten name van Protestantse Gemeente Marken
 
 of via
Bij deze app dient men wel een account aan te maken
 
   Liturgie zondag 26 juni 2022   
 
Tentdienst Havenfeesten 2022
Marken raakt inmiddels in feeststemming nu de grote tent al op de haven staat. Donderdag beginnen de Marker havenfeesten. Een bijzonder moment kunnen we wel zeggen. Niet alleen omdat de pandemie het twee jaar onmogelijk maakte om havenfeesten te organiseren, de Marker Evenementen Stichting viert dit jaar ook haar 25 jarig bestaan. Het is deze keer dus dubbel feest. Het is mooi om te zien met hoeveel betrokkenheid en enthousiasme zoveel mensen meewerken om deze dagen tot een feest te maken. Waar een kleine samenleving groot in is. We feliciteren de MES – zoals de stichting in de volksmond heet – met hun jubileum.
 
Een van de vaste onderdelen van het programma is de kerkdienst in de tent op de haven. De zogenaamde tentdienst. We lezen een prachtige passage uit de Bijbel over wereldvrede van de profeet Micha. Het thema is: ‘Jezus’ vreemde vredesmissie’. De gemeentezang wordt begeleid door Dominic Zeeman en Jan Kaars, Klaas Springer en Gerard Schilder hebben een bandje gevormd. Zij zullen een muzikale bijdrage leveren aan de kerkdienst. Tenslotte zingt Marieke Zeeman een lied. Iedereen is weer van harte welkom. We beginnen om 10.15 uur, iets later dan we gewoon zijn.
 
Bron: Protestants Marken, woensdag 22 juni 2022
 naar Marker Nieuws indexpagina