naar Marker Nieuws indexpagina
MES krijgt € 750 van CWW voor nieuwe opname apparatuur
Voorzitter MES, Pieter Jan Teerhuis, vertelt aan Hans Mars wat de Marker Evenementen Stichting met de financiële bijdrage gaat doen
 
De Coöperatie Windenergie Waterland (CWW) stelt elk jaar een bedrag van ongeveer € 20.000,= beschikbaar voor allerlei initiatieven en activiteiten in de gemeenten Waterland en Edam-Volendam. In het ‘Mirror Paviljoen' in Monnickendam werden de sponsorbijdragen afgelopen donderdag 19 mei uitgereikt.
 
De Marker Evenementen Stichting (MES) had ook ingeschreven voor een aanvraag voor een financiële bijdrage voor een nieuwe laptop, om online uitzendingen cq opnames beter te kunnen doen. De MES heeft in de coronatijd organisaties als de Sportvereniging Marken en de Stichting Eilandraad Marken geholpen om evenementen 'live' te kunnen uitzenden. Denk aan de twee jaarlijkse Openbare Vergadering van de Eilandraad en de Kerstverloting van Sportvereniging Marken. Maar natuurlijk ook de MES Bingo's zijn online een succes.
 
Namens de CWW organisatie deelde Hans Mars Pieter Jan Teerhuis mede dat de stichting € 750 kan tegemoet zien. Pieter Jan dankte daarop de CWW.
 
                

Bron: Marker Evenementen Stichting, zondag 22 mei 2022 (Foto: Pep)

 naar Marker Nieuws indexpagina