naar Marker Nieuws indexpagina
Rabo ClubSupport 2022 gaat van start
Verenigingen en stichtingen kunnen zich vanaf 16 mei 2022 inschrijven
Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de co÷peratieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Vanaf maandag 16 mei kunnen clubs zich weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne. Dit kan tot en met 14 juni. Daarna krijgen Rabobank leden de kans om te stemmen op hun favoriete club. 
 
Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzaam en leefbare regio Waterland. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden met een structureel programma bestaande uit workshops en begeleiding. De bank investeert een deel van het co÷peratief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen ze samen om het verenigingsleven gezond en toegankelijk te houden. 
 
Winnaars stemcampagne 2021
Vorig jaar werd het beschikbare budget in de regio Waterland verdeeld onder 188 deelnemende clubs. De meeste stemmen gingen naar voetbalvereniging R.K.A.V., Stichting Carmar en Handbalvereniging Volendam.
 
Club aanmelden
Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank bankieren kunnen zich tussen maandag 16 mei en dinsdag 14 juni aanmelden via rabo-clubsupport.nl.
 
Stemmen
Van maandag 5 tot en met dinsdag 27 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete club of stichting in de regio Waterland. 
 
Uitslag
De uitslag wordt medio oktober bekend gemaakt.

Bron: Rabobank, maandag 16 mei 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina