naar Marker Nieuws indexpagina
Druk bezocht ‘Huissie Kijken’ bij Regio Verzekeringen Marken
De medewerkers van Regio Verzekeringen Marken, v.l.n.r. Jannie Giralda, Vivienne en Danny
 
Na een aantal jaren aan het Kerkplein op Marken gehuisvest te zijn geweest, is begin 2022 Regio Verzekeringen Marken verhuisd naar de Kruisbaakweg op Marken. Afgelopen zaterdag kon, tussen 11.00 en 15.00 uur, een ieder kennis nemen van het nieuwe onderkomen. Of zo het op Marken heet ‘Huissie Kijken’.
 
Kruisbaakweg 5A is het nieuwe adres waar Regio Verzekeringen Marken nu gevestigd is, wat een aantal jaren geleden nog in gebruik was door Schildersbedrijf Viterzo. Op de benedenverdieping was toen een verfwinkel.
 
Eind 2021 werd het pand reeds betrokken en na een grondige renovatie staat alles op zijn plek en is het helemaal geïnstalleerd. En daarom wilde de directie een ieder het mooie pand laten zien onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen was er limonade. Vivienne, Danny en Jannie Giralda, medewerkers van het kantoor, waren aanwezig om eventueel tekst & uitleg te geven. Natuurlijk was ‘godfather’ Pieter Commandeur ook aanwezig (vader van directeur Vivienne).
 
De nieuwe locatie aan de Kruisbaakweg is ook veel beter bereikbaar voor klanten van zowel binnen als buiten Marken. “Vele bank- en verzekeringskantoren in de regio zijn gesloten en bij ons kunnen klanten nog altijd een persoonlijk advies krijgen, face to face, en dat waarderen mensen. Zeker als je een gesprek hebt over goed verzekerd zijn of de aankoop van een woning, dan wil je wel een goed en juist financieel advies", aldus Vivienne Commandeur.
 
Iedereen was welkom, ook mensen die (nog) geen klant waren en speciaal voor de kinderen stond buiten het pand een springkussen opgesteld en er was een leuke prijs te winnen met een wervelwindspel. Bij vertrek kregen alle belangstellenden een goodiebag mee naar huis.
 
De goodiebag Kruisbaakweg 5A
Springkussen Wervelwindspel

Bron: PepProductions, zaterdag 14 mei 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina