naar Marker Nieuws indexpagina
Vanaf maandag 23 mei herstel bermen aan de Buurterstraat
Van Buurterstraat nummer 20 tot en met 46a

In de week van maandag 23 mei (week 21) beginnen wij met werkzaamheden voor het herstellen van de bermen langs de Buurterstraat op Marken.
 
Het betreft het gedeelte vanaf de kruising bij de Bistro Cafetaria 'De Verkeerde Wereld' (huisnummer 20) tot huisnummer 46a. Naast de rijbaan wordt aan twee kanten de berm versterkt met een fundering van menggranulaat, afgedekt met grasbetonblokken.
 
 Tijdens de werkzaamheden kan er verkeershinder ontstaan, daarom verzoeken wij u dit weggedeelte zoveel mogelijk te mijden met autoverkeer. Naar verwachting nemen de werkzaamheden circa twee weken in beslag.
 
Nota Infra voert de werkzaamheden uit. De Cluster Beheer van de gemeente Waterland houdt toezicht op het werk. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze opzichter, de heer Evert Bootsman. Telefoon: (0299) 658 573 of per e-mail: evert.bootsman@waterland.nl.
 
Werkgroep Verkeer
Deze herstel werkzaamheden zijn voorgekomen uit een regelmaat (goed) contact van de werkgroep Verkeer van de Stichting Eilandraad Marken met de afdeling Verkeer van de gemeente Waterland.

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 12 mei 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina