naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagd Markermeer Toernooi 2022
zaterdag 16 april 2022 op de velden van S.V. Marken
Op een zonovergoten zaterdag voor Pasen, vond op het sportcomplex van Sportvereniging Marken weer traditiegetrouw - na een aantal jaar noodgedwongen afwezigheid - het Markermeer Toernooi plaats.
 
Maar liefst drieŽntwintig jeugdteams uit de hele regio, van mini's tot MO13/JO13, streden weer met volle overgave voor de felbegeerde trofeeŽn en vaantjes.
 
Door het prachtige weer, en natuurlijk door de inzet van de tientallen enthousiaste vrijwilligers, werd het een mooie dag, vol doelpunten en voetbalplezier.
 
De Marker teams speelden een goed toernooi, met goede eindklasseringen, waarbij de JO9 en JO13 zelfs na poule-winst huiswaarts keerden met de wisselbeker voor de eerste plaats (spelers: "meneer, is het de bedoeling dat we dagelijks de trofee wisselen met onze medespelers?" Organisatie: "vraag maar even aan jullie leider/trainer").
 
We willen graag bij deze de vele vrijwilligers, de spelers, de trainers/leiders en het publiek van harte bedanken voor alle steun en medewerking: zonder jullie is het toernooi niet mogelijk.
 
Sportieve groeten,
Organisatie Markermeer Toernooi
 

Bron: Sportvereniging Marken, zondag 17 april 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina